De ce să vă dezvoltați business-ul cu Expert Solution?

SERVICII CHEIE


Punctele noastre forte sunt în aceste servicii:Dezvoltarea aplicatiilor web

Doriți un site proaspăt, funcțional și mobil, care vă va ajuta să vă atingeți toate obiectivele? Noi vă putem ajuta.

Inginerii noștri de software au o bogată experiență în crearea de aplicații web. Transformați site-ul dvs. într-o mașină care funcționează pentru dvs.Dezvoltarea aplicatiilor mobile

Dezvoltăm aplicații mobile puternice și extrem de utilizabile, care să rezolve problemele de afaceri, să atragă utilizatorii și să vă consolideze brandul.

Construim aplicații native, hibride și cross-platform care rulează pe toate sistemele de operare majore, cum ar fi iOS și Android.


Dezvoltarea aplicatiilor desktop

Dezvoltăm aplicații personalizate potrivite pentru afacerea dvs., pentru a corespunde nevoilor dvs. exacte și pentru a vă îndeplini așteptările.

Datorită acestora, puteți să sincronizați procesele importante și să vă concentrați operațiunile IT într-un mod care aduce valoare afacerii dvs.
Dezvoltare personalizata de software

Indiferent dacă sunteți o afacere de pornire sau o afacere stabilită, suntem gata să vă ajutăm în fiecare etapă a ciclului de viață al dezvoltării software - de la concept și consultanță la dezvoltare și susținere.

Avantajul aplicațiilor web personalizate este că acestea sunt adaptate exact la modul în care funcționează afacerea dvs. Indiferent dacă aveți nevoie să construiți o aplicație web particularizată de la zero, să migrați backend-ul vechi sau să optimizați funcționalitatea front-end existentă, putem realiza acest lucru într-un mod eficient și rentabil.

E-commerce

Ne mândrim cu faptul că avem experiența necesară pentru a vă asigura succesul comerțului dvs. electronic, vă oferim servicii și soluții speciale care vă vor ajuta să vă optimizați magazinul online și să atrageți consumatori din ce în ce mai bine informați și conectați digital.

Indiferent dacă aveți nevoie de un site personalizat sau de un portal web, de un sistem de gestionare a conținutului, de gestionare a produselor sau de comerț sau de orice soluție web personalizată, avem abilitățile și experiența de a le furniza. Știm că utilizarea, securitatea și performanța sunt esențiale.
La fel ca tine, ne pasă de calitate.
Dezvoltăm concepte de proiectare care vă vor satisface și depăși așteptările și obiectivele dvs.

ALTE SERVICII


De asemenea, oferim o gamă largă de alte servicii:

Contactați-ne și spuneți-ne ce aveți nevoie
E-mail: se@expertsolution.ro